Как да поръчам

За да направите поръчка от нашия интернет магазин трябва да преминете през описаните по-долу стъпки:

Добавяне на желания продукт в кошницата

Изберете желания цвят  и размер на продукта (когато това е приложимо), след което натиснете бутона Кошница, за да го добавите в своята кошница. Разполагате с 30 минути да завършите своята поръчка.

Добавяне на продукт 

Преглед и редакция на продуктите в кощницата

На следващата стъпка можете да прегледате съдържанието на кошницата си и при нужда можете да коригирате избора си. Натиснете бутона Редактирай и ще бъдете върнати към страницата на продукта, където да изберете правилната комбинация от характеристики. След това натиснете бутона Обнови кошницата и ще бъдете отведени към актуализираното съдържание на кошницата.

Имате възможност да коригирате броя продукти или да изтриете продукт от кошницата. Ако направите промяна, натиснете бутона Обнови кошницата.

Преглед и редакция

Ако желате да продължите с пазаруването, натиснете бутона Продължи с покупките и ще бъдете върнати към сайта.

Използване на код за отстъпка

Ако разпологате с код за отстъпка, въведете го в полето Кодове за отстъпка и той ще бъде отразен в кошницата Ви.

Разплащане

Тук ще преминете през няколко етапа, като вдясно можете да следите въведените данни и при необходимост да се връщате към предходен етап за корекция.  

1.     Регистрация и вход

Можете да извършите покупката като гост, без регистрация в интернет магазина, или да се регистрирате и да си създадете профил за по-удобно пазаруване в бъдеще. Изберете един от двата варианта и натиснете Продължи.

Ако вече сте регистрирани, можете да влезете в своя профил като попълните своите данни за достъп вдясно.

Регистрация и вход

2.     Данни на клиента

Тук трябва да попълните своите данни. Задължителните полета са отбелязани с червена звездичка. Ако желаете, можете да ни оставите своята рождена дата, за да можем да Ви поздравим за рождения Ви ден.

Ако на предния етап сте избрали да се регистрирате, ще видите и две допълнителни полета за парола, с която да влизате в своя профил.

Тук трябва да изберете и адреса, на който желате да бъде доставена поръчката Ви. Ако той е същият като въведеният по-горе, ще бъдете отведени директно към етап 4 – Начин на доставка. Ако адресът се различава, в следващата стъпка трябва да въведете данните за настоящата доставка.

Ако изберете доставка до наш магазин, откъдето сами да вземете своята пратка, ще бъдете прехвърлени към Начин на плащане.

3.     Информация за доставка

Тук трябва да въведете адреса за доставка на настоящата поръчка, ако той се различава от постоянно съхранявания във Вашия профил.

4.     Начин на доставка

·        При доставка до адрес

Поръчките се доставят от фирма Еконт.

Тук трябва да отбележите, ако желате поръчката да е с наложен платеж – изберете ДА или НЕ от падащото меню.

Наложен платеж

Доставката може да бъде до посочен от Вас адрес или до офис на Еконт.

Ако желаете доставката да е до посочен от Вас адрес, тук трябва отново да го въведете в системата на Еконт. Започнете да пишете в съответното поле и изберете правилния елемент от падащия списък.

Адрес за доставка

Ако желате доставка до офис на Еконт, изберете желания офис от падащото меню. Чрез Офис локатора на Еконт можете да видите разположението на офисите върху карта и да направите своя избор.

·        При доставка до магазин

Ако сте избрали този начин на доставка, тук следва да изберете от кой наш магазин желаете да получите пратката.

5.     Начин на плащане

Ако на предходен етап сте избрали Наложен платеж, то тук трябва само да прегледате своя избор и да преминете към следваща стъпка.

Преглед

Ако искате да платите чрез кредитна / дебитна карта, PayPal или банков превод, изберете съответния метод.

При плащане с кредитна / дебитна карта ще бъдете пренасочени към сайта на eBORICA след като завършите поръчката си.

При плащане чрез PayPal, ще бъдете пренасочени веднага към уебсайта на PayPal.

Начин на плащане

6.     Преглед на поръчката

На последната стъпка можете да прегледате съдържанието на своята поръчка, както и да попълните данни за фактура, ако желаете да бъде издадена такава.

Отбележете, че сте съгласни с Общите условия на магазина и поръчката Ви ще бъде финализирана. Очаквайте потвърждение на своя е-мейл, както и обаждане от наш служител.