Мъжки обувки в колекциите на Carlo Fabiani

Темата за мъжките обувки обикновено не е обект на такъв интерес, както дамските, но това не е съвсем оправдано. Те може да само малък аспект от цялостната визия, но си заслужава да им обърнете специално внимание!

Подходящо избраните обувки може да са ключът към доброто първо впечатление, което ще оставите. В Carlo Fabiani ще намерите както удобни и здрави мъжки обувки за всекидневието, така и стилни модели за специални поводи.

Мъжки обувки тип Оксфорд

Елегантно и неустоимо предложение за мъжете. Съчетани със спортно-елегантно облекло, тези мъжки обувки биха били не просто акцент, а най-актуалната част от аутфита ви!

Мъжки мокасини

Мокасините са друга класика в мъжкия гардероб – предлагат се в обработка от естествен велур или кожа и аксесоар тип пискюл или катарама. Изберете точния модел и те ще се впишат както в една по-небрежна визия за спокойна съботна вечер, така и за специален случай. Могат да бъдат лесно съчетани както с любимите дънки, така и с панталон.

Мъжки спортни обувки

Спортната визия е най-предпочитана за ежедневието. Дамите също харесват спортния стил. Предимството на нашите спортни обувки е, че са изработени от естествена кожа и това ги прави подходящи за всекидневна употреба:

Back to site top