Дамски кубинки – актуалните тенденции

Харесвате ли кубинки? Все повече дами разчупват своя стил и общоприетите модни рамки. Кубинките постепенно се превръщат в устойчив аксесоар.

Класическите кубинки могат без усилие да се комбинират с Вашето облекло. Някои от моделите са масивни и със здрава подметка, която ни гарантира топли крака през зимата, други пък са елегантни и изчистени.

Този сезон обаче са актуални малко по-екстравагантните модели – например с глитер или дълги връзки около глезена. Обработките като лак, глитер, естествен велур и кожа присъстват в списъка ни с най-актуалните кубинки този сезон. Съчетанието им е повече от лесно, защото отиват на абсолютно всичко, което сложим, без никакво колебание. Те определено привличат вниманието, особено ако са съчетани с нещо, различно от дънки.

Аксесоарите по тях също са за предпочитане, както и сатенените връзки и камъни.

Цветовете, с които смятаме, че бихте се откроили този сезон са войнишко зелено, перлено синьо, перлено черно, класическите кубинки в черна кожа и велур.

Предложенията са толкова много, че трудно бихме ги побрали в нашата галерия. Можете да видите всички актуални модели в нашия онлайн магазин тук.

Back to site top