Модните тенденции в обувките тази зима

Знаем, че зимата е предизвикателство за всички, които държат на своя стил, но не искат да правят компромис с удобството и топлината – за вас сме подготвили изчерпателен списък на ключовите стилистични и модни тенденции за този зимен сезон.

Дните са кратки, нощите дълги, а все по-студените сутрини ни принуждават да слагаме още повече дрехи. Задължителните елементи от нашия гардероб остават топлите и комфортни боти и ботуши.

Елегантни боти от естествена кожа

Тази година залагаме на висококачествения велур, капси и лак и естествен косъм. Модели, с които няма да останете незабелязани. Удобни и красиви боти, от които трябва да имате поне един чифт в гардероба си. Ето ги и нашите предложения:

Спортни обувки

Предложенията за спортни обувки са примесени с малко пух, малко блясък и, разбира се, много топлина и комфорт. Някои от тях са за по-смелите, но няма нищо лошо да разчупите визията си например със спортни обувки на платформа или сатенени връзки с камъни.

Боти на ток

Предложенията за боти на ток са толкова разнообразни, чак ни е трудно да подберем най-подходящите за сезона. Определено смелите цветове като червено не са за подценяване. Обработките също –  ток от глитер или естествен велур присъстват в списъка ни за тази зима.

Ботуши на ток

Обичаме ботушите на ток, не само заради елегантността, която ни вдъхват, а и защото все пак може да ни е топличко и да сме красиви. Предложенията, които сме ви подготвили тази зима, са тънки токчета, естествена кожа, естествен велур и лак, чизми и отново смели цветове и обработки, както и връзки, които придават още повече сексапил.

Като обобщим избора, които сме ви предложили в галерията си, положението става малко опасно, но всяка дама има нужда в гардероба си от голямо разнообразие от обувки, нека не бъдем скромни. Висококачествени материали, красиви обработки и топ актуални модели.

Е, дами, приятно пазаруване!

Back to site top