Летни обувки – 5 модела, които да вземем на почивка

Списъкът с летни обувки, които да вземете с вас на почивка, винаги е труден за изпълнение. И само като се озовете пред гардероба осъзнавате колко малко време имате да направите най-подходящия избор. Нека наречем това модна ваканция. Ние ще ви помогнем да направите вашия избор малко по-лесен и много свеж.

Там трябва да присъстват обувки в богати летни цветове, в крак с модните тенденции, меки и удобни сандали, чехли, обувки на ток, идеални за партита, и разбира се, винаги модерните и удобни ваканционни приятели – кецовете.

Цветни летни обувки – заредете се със свежест

Създайте си лятно настроение с чифт цветни обувки! Изберете нещо зареждащо в актуалните за сезона цветове.

Цветни летни обувки

Сандалите – задължителният елемент

Представете си блестящото слънце в косите си, шапката ви хвърля сянка на земята, леката ви рокля се вее с вятъра, а тенът по краката ви е украсен с изящни сандали.  Лятото е невъзможно без сандали. Те са като отражение на всички обувки на сезона. От по-скромен модел с тънки каишки, до елеганти сандали на висок ток подходящи за всяка готино парти по морските курорти, те са неизменна част от багажа.

Сандали

Удобни чехли

Разбира се не тръгваме на почивка без най-удобните чехли в гардероба, плажни обувки с плетена подметка, подходящи за небрежни разходки, а също и така модерните чехли на ток, които можете да съчетавате с елегантите си визии.

Чехли на ток

Обувки на ток за лятно парти

Споменахме летните партита, нали? След дългия ден на плажа е време да смените визията и понякога за това са достатъчни едни елегантни сандали на ток.

Сандали на ток

Кецове – универсалният избор

Тъй като най-красивите високи токчета се носят само при специални събития, то във всяка небрежна сутрин нашият външен вид би бил завършен с чифт спортни обувки или кецове, които се съчетават добре с всичко.

Кецове

Преди да изберете Вашите ваканционни обувки, обърнете внимание не само на комфорта, но и на практичността. И не забравяйте, че днешният моден свят е премахнал правилата, диктуващи, че не можете да носите маратонки на вечеря или че не можете да носите чехли някъде другаде, освен на плажа или басейна. Днес това е въпрос на комфорт и фантазия.

Back to site top