Сезонът на блясъка в обувките

Посрещнете новия топъл сезон с много радост, подкрепена от блясък и ярки цветове. В искряща палитра от ярки и сладки цветове ще бъдат потопени идващите топли дни. Бъдете безстрашни в употребата им!

Розовото се е превърнало в един от  най-въздействащите цветове на десетилетието. То е неизменна част от гардероба ни, а най-вече убийствен акцент при обувките и аксесоарите. Очаквайте непрекъснато адаптиране и еволюция на цвета розово.

Обувки в розово

Металик във всичките му разновидности – блещукащ бронз, лъскаво сребро. Блестящият вид в сребро и металик е също тенденция в момента и те са ненадминати, когато се носят в комбинация с бяло или сиво.

Обувки в металик

Перлено синият цвят е абсолютно нова тенденция, навлязла със страшна сила на модните подиуми. Екстравагантно и изкусително. Не го изпускайте този сезон! Бъдете смели и най-актуални.

Обувки в перлено синьо

Класическото бяло ще ни остане любимо завинаги, особено когато вече сме с подходящ загар на кожата. Смело слагаме белите кецове или сандали, които да заспят на кожата ни. Освен това е абсолютна тенденция за сезон 2018.

Обувки в бяло

Разновидностите на бежово са много и най-различни от крем до слабо злато. Разбира се, включваме го към актуалните цветове този сезон с много красиви предложения.

Обувки в бежово

Back to site top