Сандалите, които обожаваме

Зимни боти и ботуши, обичаме ви, но сме готови да преминем към нещо по-малко… тромаво. Нека помислим за нещо по-леко, по-шикозно и свежо. Пролетта е тук! Не се безпокойте, защото сте на правилното място. Ние сме готови да ви дадем най-актуалните предложения за сезона. Модели, които смело се разхождат по светските модни подиуми. Сандали, с които няма да останете незабелязани. Новите тенденции през 2018-та са наистина разнообразни. Ако сте намерили вече перфектната рокля, то моментът за нови сандали е настъпил с пълна сила. Цветовете са много, пъстри и запомнящи се.

Сандалите на плетена платформа са тотален хит за лятото, не може да се разминем с тях просто ей така. Фееричната рокля близо до брега на плажа има нужда точно от един чифт от тези.

Дамски сандали на платформа

За любителите на удобството сме предложили някаколко ниски модела. Сандали с капси от естествена кожа в черно е абсолютната класика, но също така можете да разчупите стила си и с малко перли, както и с нещо бронзово или сребърно цветове, които присъстват и през сезон 2018.

Сандали с капси

Сандалите на ток! Обичаме ги и искаме да ги носим постоянно, а за това е нужно и разнообразие от модели, които ние ще ви предложим. Перлено син цвят и тънка каишка около глезена е топ моделът. Също така можете да разчупите и с плетен ток,  естествен велур в зелено. Облечените токове също са нещо, което трябва да имаме в гардероба си. А какво ще кажете за нещо по ексцентрично като модел с ефектно изрязан по средата ток. Тотален хит! Класическият сандал на ток в черно е толкова красив и изящен, че ако можехме, нямаше да го свалим никога! Вижте всички тези модели в галерията по-горе.

Back to site top